SAAVUTETTAVUUS AMURIN VERKKOSIVUILLA

Tämä saavutettavuusseloste koskee museomilavida.fi-verkkosivustoa (www.museomilavida.fi). Seloste on laadittu 8.12.2020 tilanteen mukaisena.

Verkkosivuston saavutettavuus on arvioitu sisäisesti. Lisäksi palvelun eri osien saavutettavuutta ja huomionarvoisia tarpeita on arvioitu yhteistyössä ulkopuolisen saavutettavuuden asiantuntijoiden kanssa.

DIGIPALVELUN SAAVUTETTAVUUDEN TILA

Museo Milavida tähtää saavutettavuudellaan täyttämään WCAG-kriteeristö 2.1 AA-tason, ja täyttää sen tällä hetkellä suurilta osin.

Pyrimme mahdollisuuksien rajoissa myös täyttämään kriteeristöä aina AAA-tasolle. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja aktiivisesti etsimme parannettavaa ja korjattavaa.

HUOMASITKO SAAVUTETTAVUUSPUUTTEEN DIGIPALVELUSSAMME?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Lähetä palautetta sähköpostilla osoitteeseen milavida@tampere.fi

TEEMME JATKUVASTI TYÖTÄ SAAVUTETTAVUUDEN PARANTAMISEKSI

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen!

Saavutettavuus on meille tärkeä asia, ja toivotamme tervetulleeksi kaiken palautteen sen kulloisestakin tilasta. Todellisten käyttäjien palaute on kriittistä saavutettavuuden ylläpitämiseksi, ja auttaa meitä suunnattomasti sekä kehittämään palvelua että vastaamaan olemassa oleviin tarpeisiin.

VALVONTAVIRANOMAINEN

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

VALVONTAVIRANOMAISEN YHTEYSTIEDOT

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

SISÄLLÖT JOTKA EIVÄT OLE SAAVUTETTAVIA

Listaamme tähän sisältöjä jotka eivät ole saavutettavia sitä mukaa kun niitä tulee tietoomme ja/tai huomaamme ne itse.

– Päävalikon focus-tyylit näppäimistöllä navigoitaessa tulee olla selkeät (WCAG 2.1 2.4.7). Korjauspäivitys ajastettu tammikuulle 2021.