Puistokonsertit 2020


Puistokonsertit 2020


Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja meiningistä kesälauantaisin klo 14 Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämiin perinteisiin puistokonsertteihin!  Näsinpuiston laululavalla puistokonserttisävelet kaikuvat poikkeuksellisen vehreässä ympäristössä.

11.7. Harjunpään pelimannit

Harjunpään pelimannit on harmonikkaorkesteri, joka soittaa kansanmusiikkia ja vanhaa tanssimusiikkia iloisella pelimanniotteella. Peruskokoonpanossa on 8-10 harmonikkaa ja laulu.

18.7. Tampereen Rautatieläisten Soittokunta

Tampereen Rautatieläisten Soittokunta on yli 120 vuotta toiminut monipuolista puhallinmusiikkia soittava puhallinyhtye.

25.7. VPK:n puhallinorkesteri

Monipuolista puhallinmusiikkia, mukana toivottuja evergreenejä ja ikonisia vintage numeroita marsseista aikamme hitteihin.

1.8. Tuohikuu

Tuohikuu soittaa akustista tummanpuhuvaa folkkia, ripauksella jazzia!

8.8. Syksyn kortteli

Luvassa hauskaa meininkiä ja uniikkeja biisejä! Teemana hyvä asenne ja epälampailu meidän oman genren (jotain punkin ja elektronisen musiikin väliltä) puitteissa.

15.8. Hiljaiset miehet

Juurevan rhythm and bluesin säestyksellä nämä miehet kertovat tarinoita suomalaisen miehen sisimmästä, sieltä missä elää blues ja soul.         

22.8. Fat Jesus Trio 

Fat Jesus Trio esittää akustista musiikkia. Tyylilajeina deep folk, rock ja punk. Yhtyeen tausta on niin katusoitossa kuin keikkalavoilla. Bändin kappaleet ovat omaa tuotantoa. Kokoonpanona laulu, kitara, klarinetti ja matkalaukkurumpusetti.

29.8. Rolf Wirtanen Orkesteri        

”Rolf Wirtanen Orkesterin” kappaleet ovat kaikki Rolf Wirtasen käsialaa. Laulut ovat syntyneet eri elämäntilanteissa vuosien varrelta. Lauluissa on aina positiivista ja onnistumisen hetkiä ilmaisevaa lyriikkaa, vaikka melankoliaakin on välillä, niinkuin elämään kuuluu.